Welcome to Web-Kreation

Sliding login panel Demo with jQuery

You can put anything you want in this sliding panel: videos, audio, images, forms... The only limit is your imagination!

Download

To download this script go back to article »

Zona Clients

Has perdut la contrasenya?

Newsletter PRO

Alguns projectes que hem realitzat

Selecciona el tipus de projecte que vols veure i clica l'icona per ampliar-ne l'informació

Quiràlia - Educació, cultura i lleure

Quiràlia - Educació, cultura i lleure

Projecte: La web de Quiràlia és actualment la més completa del seu sector. Es podria considerar una eina de gestió de l'empresa, ja que els permet gestionar les reserves dels seus productes, l'agenda, la matriculació dels alumnes als cursos que ofereixen, etc.

Des de la zona d'administració també poden modificar el contingut de les notícies, les fitxes dels cursos, dels productes... I amb l'Aula a la Xarxa poden oferir recursos i documents pels seus alumnes, assignar les valoracions dels cursos i comunicar-se entre ells a l'apartat "L'hora del pati".

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Notícies, Agenda del lleure, Productes (Companyia de jocs i Educació i participació), Calendari de cursos i L'Aula a la Xarxa. En tots aquests apartats poden administrar tant els textos com les imatges i documents que hi han d'aparèixer. També disposen d'eines internes a la zona d'administració per poder facilitar la gestió de les reserves, matriculacions, comunicació amb clients i alumnes (amb el Newsletter PRO), etc.

Visitar la web: www.quiralia.cat

La Vaqueria d'Osona

La Vaqueria d'Osona

Projecte: La web de La Vaqueria d'Osona té una estètica diferent a l'estructura habitual de les webs. A partir de l'il·lustració de l'imatge corporativa vàrem adaptar-la perquè fós el que destaqués més de la web. El menú està integrat en diferents parts del dibuix.

La web està realitzada amb Flash per donar-hi una mica de moviment i una transició suau entre els apartats. S'hi pot trobar l'informació dels punts de venda, l'eurokey, notícies, una galeria d'imatges, consells i receptes...

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP i MySQL.

Apartats administrables: Punts de venda, Galeria d'imatges i Notícies.

Visitar la web: www.lavaqueria.cat

GNO - Grup de Naturalistes d'Osona

GNO - Grup de Naturalistes d'Osona

Projecte: La web del GNO té pràcticament tots els apartats administrables. Serveix al Grup de Naturalistes d'Osona per donar-se a conèixer i mostrar les activitats i projectes que fan. També és una eina per mantenir informats als seus socis i s'hi ha integrat un destacat del fòrum a la pàgina principal que s'actualitza automàticament.

És una font important d'informació sobre el catàleg de vertebrats. La galeria fotogràfica mostra imatges de gran qualitat sobre animals i plantes. A través de la web van organitzar un concurs fotogràfic botànic on els participants hi podien penjar les seves fotos i posar-ne l'informació corresponent.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Agenda d'activitats, Novetats i notícies, Àmbits de treball, Catàleg de vertebrats, Galeria fotogràfica, Links, Fòrum, Premsa i Concurs fotogràfic. També disposen de l'eina d'enviament de butlletins electrònics (Newsletter PRO).

Visitar la web: www.gno.cat

Teatre Centre Manlleu

Teatre Centre Manlleu

Projecte: La pàgina web del Teatre Centre Manlleu dóna especial importància a la pàgina d'inici, ja que els seus mòduls són administrables i es poden canviar de posició per destacar el contingut que interessi en cada moment. Des d'aquí es pot accedir a tots els apartats de la web.

De la pàgina se'n pot destacar l'apartat de Programació, on es mostren les obres que es representaran amb una fitxa tècnica de cada una administrable, on s'hi poden adjuntar fotografies, vídeos, programes de mà, etc. També destaquen l'apartat d'Actualitat (subdividit en notícies i premsa) i el fòrum. A la web també es pot trobar informació de l'entitat, com reservar entrades, com contactar, etc.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Pàgina d'inici, Actualitat, Programació, Històric d'obres, Fòrum, Galeria fotogràfica i Vídeos. També disposen de l'eina d'enviament de butlletins electrònics (Newsletter PRO) per comunicar-se entre ells o mantenir informats als socis.

Visitar la web: www.teatrecentre.cat

Dorseran, Serveis de la construcció

Dorseran, Serveis de la Construcció

Projecte: Dorseran és una empresa dedicada als serveis de la construcció i amb la seva pàgina web pot mostrar les obres i habitatges que ha realitzat o que té actualment en promoció, ja que els poden autogestionar des de la seva part privada.

A part de l'informació corporativa de l'empresa, en els apartats d'Obres destacades i d'Habitatges poden mostrar unes galeries d'imatges autogestionades amb l'informació de promocions que han realitzat, on s'hi poden veure detalls interiors i exteriors de cada construcció.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Obres destacades (on es poden crear subapartats), Habitatges i Comunicats de premsa (on es pot adjuntar una imatge i un arxiu a cada notícia).

Visitar la web: www.dorseran.net

Lafon Rierola

Lafon Rierola

Projecte: Jordi Lafon i Montsita Rierola són una parella d'artistes multidisciplinars que a través de la seva web poden donar a conèixer el seu treball, tan individual com conjunt. La web s'estructura en 3 grans apartats: un de conjunt (Lafon Rierola) i els altres dos individuals.

A cada apartat hi trobem el conjunt de projectes dels artistes dividits per categories (exposicions, projectes, dibuix, pintura, llibretes, peces-objecte...). Tots els apartats de la web són administrables i la galeria d'imatges hi cobra especial importància, ja que cada projecte es pot il·lustrar amb un número il·limitat de fotografies amb descripcions diferents per cada una.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Currículum, Notícies, Exposicions, Pintures, Dibuixos, Llibretes, Peces-objectes, Fotografies, Vídeos, Projectes, Experiències educatives, Catàlegs i llibres, Textos i Links.

Visitar la web: www.lafonrierola.net

Victor Sunyol

Victor Sunyol

Projecte: Victor Sunyol és un escriptor que a través de la seva pàgina web pot mostrar els seus textos classificats per categories. Amb la zona d'administració pot incloure'n tants com vulguis i crear tots les subcategories necessàries en cada apartat.

A la web també té un apartat especial on pot administrar els textos en altres idiomes (francès, anglès, alemany, italià, polac i castellà). També disposa d'un apartat administrable on pot pujar arxius sonors on es reciten alguns dels seus textos.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript.

Apartats administrables: Dades biogràfiques, Obra, Selecció de poemes, Textos sobre poesia, Textos crítics sobre l'obra, Entrevistes, Altres textos, Àudio, Enllaços i els textos en tots els altres idiomes de la web (francès, anglès, alemany, italià, polac i castellà).

Visitar la web: www.victorsunyol.net

Bonet Subirats

Bonet Subirats

Projecte: Josep Bonet Subirats és un pintor reconegut mundialment i a la seva web podeu trobar una petita mostra dels seus quadres, sobretot urbans. La pàgina web està disponible en català, castellà i anglès. Té una introducció realitzada amb Flash.

Des de la web es poden seguir les exposicions que té programades i que ell mateix pot gestionar des de la seva part privada. També s'hi mostra un petit recull de les seves obres, la biografia del pintor, l'estudi on treball i un formulari per poder-hi contactar fàcilment.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript.

Apartats administrables: Exposicions.

Visitar la web: www.bonetsubirats.com

Can Riva

Can Riva - Escola bressol municipal

Projecte: Can Riva és l'escola bressol municipal de Les Masies de Voltregà. La seva web és totalment gestionables (tant el contingut com els menús i apartats) i poden incloure text, imatges, documents, etc. Degut al pressupost del que disposava l'escola es va optar per realitzar-la a partir de Joomla! i poguessin administrar fàcilment tot el contingut.

A part de l'informació de l'escola, la línia pedagògica i informació sobre el curs actual també hi podeu trobar les notícies de l'escola i l'ampa, informació sobre preinscripcions i els pares disposen d'una part privada per rebre notificacions, circulars, etc.

Característiques del projecte

Tecnologia: Web realitzada a partir de l'aplicació de codi lliure Joomla!.

Apartats administrables: Tots els apartats es poden administrar, tant el contingut com els menús, la posició dels elements a la pàgina, etc.

Visitar la web: www.escolacanriva.cat

Cheap Cut Perruqueria

Cheap Cut Perruqueria

Projecte: Cheap Cut Perruqueria és la primera perruqueria de baix cost de la comarca d'Osona. A la seva web s'hi pot trobar l'informació corporativa de l'empresa (qui som, on som, contacte, serveis...), un destacat amb les promocions actuals i un apartat de notícies autogestionables.

Alguns apartats de la web estan realitzats amb Flash perquè hi hagi més moviment, sobretot a la Galeria, on hi ha algunes mostres de treballs realitzats i al destacat de les promocions. La web es pot consultar en català i castellà.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript.

Apartats administrables: Notícies.

Visitar la web: www.cheapcut.cat

Fesoca

Fesoca

Projecte: Fesoca és la Federació de Persones Sordes de Catalunya. L'encàrrec consistia en actualitzar la seva web realitzada amb Joomla! de la versió 1.0.x a la versió 1.5.x. El treball va ser més complicat del que semblava, ja que la web feia servir mòduls que no eren compatibles amb la nova versió de Joomla! i se'n van haver de modificar perquè funcionés correctament, posant en pràctica tots els nostres coneixements de Joomla!.

L'encàrrec també consistia en mantenir el mateix disseny de la versió anterior i vam haver de crear la plantilla de la nova web des de zero perquè s'adaptés correctament a l'estructura de la nova versió de Joomla!. A la web hi podeu trobar informació de la federació, notícies i vídeos amb intèrprets de la Llengua de Signes Catalana.

Característiques del projecte

Tecnologia: Web realitzada a partir de l'aplicació de codi lliure Joomla!.

Apartats administrables: Tots els apartats es poden administrar, tant el contingut com els menús, la posició dels elements a la pàgina, etc.

Visitar la web: www.fesoca.org

Molines Patrimonis

Molines Patrimonis - Gestió patrimonial

Projecte: L'encàrrec consisitia en afegir un apartat administrable de notícies a la web existent, on es poguessin organitzar per categories i en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès).

També s'havia de modificar el menú per incloure el nou apartat i afegir un destacat de les últimes notícies a la pàgina principal de la web.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript.

Apartats administrables: Inici i Notícies.

Visitar la web: www.molinespatrimonis.com

Bar La Puça

Bar La Puça

Projecte: Web del Bar La Puça de Sant Hipòlit de Voltregà. Hi podeu trobar informació del bar, la carta, galeria fotogràfica, situació, l'agenda, etc.

De la web en destaca la Carta dels plats, que està realitzada amb Flash i simula l'efecte de passar pàgines d'un revista. Disposa d'alguns apartats administrables per mantenir informats puntualment als clients i per poder penjar fotografies de les festes que fan.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript.

Apartats administrables: Galeria fotogràfica, postals, agenda i llibre de visites.

Visitar la web: www.barlapusa.com
Visitar la carta de plats animada: www.barlapusa.com/la-carta.php

Artistes Voltreganesos d'Avui

Artistes Voltreganesos d'Avui

Projecte: És la pàgina web del grup Artistes Voltreganesos d'Avui, actualment format per cinc pintors amateurs que volen mostrar les seves obres. A la pàgina s'hi pot trobar un text de presentació del grup, un formulari per contactar amb ells i l'agenda d'exposicions.

Cada artista disposa d'una pàgina personal administrable on pot penjar les imatges de les seves obres amb l'informació tècnica del quadre. També es poden administrar els esdeveniments que apareixen a l'Agenda.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Apartats administrables: Galeria d'Obres i Agenda.

Visitar la web: www.artistesvoltreganesosdavui.com

La Fabriqueta

La Fabriqueta

Projecte: Web corporativa de la Fabriqueta on es pot trobar informació de les 3 botigues que tenen actualment. Es poden trobar vestits de núvia, cerimònia, festa i talles grans. A la web hi ha un catàleg virtual realitzat amb Flash on es poden veure imatges de dissenys que han realitzat.

També es poden consultar les firmes més importants amb les que treballen, la situació de cada botiga i informació de l'empresa i els serveis que ofereixen.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP, MySQL i JavaScript (AJAX).

Visitar la web: www.lafabriqueta.net

Habitatges d'Osona

Habitatges d'Osona

Projecte: Renovació de la web corporativa d'Habitatges d'Osona on es destaquen sobretot les promocions d'habitatges que té actualment l'empresa i les promocions que ha realitzat anteriorment, que es poden consultar en l'apartat d'Experiència, on hi ha un mapa de Vic interactiu per consultar les imatges de cada construcció.

A l'apartat de Promocions s'hi poden veure plànols, detalls d'acabats, descarregar pdf's amb informació... També destaca el joc del tàngram realitzat amb Flash perquè et puguis entretenir mentre navegues per la web.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML, CSS, PHP i JavaScript (AJAX).

Visitar la web: www.habitatgesosona.com

Credac Pere Barnils

Credac Pere Barnils

Projecte: El Credac Pere Barnils és un Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius. A la seva web s'hi pot trobar informació general, un destacat amb les activitats destacades, informació per l'alumnat, famílies i centres i un gran recull de Documentació.

Des de la pàgina principal també es té accés a la intranet. Des de l'apartat de Centres es pot trobar un recull dels Centres ordinaris de referència per a l'escolarització d'alumnat amb sordesa. La web està disponible en català i castellà.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS i JavaScript.

Visitar la web: www.xtec.cat

Campón&Sweetman Abogados

Campón&Sweetman Abogados

Projecte: Es tracta de la web corporativa del bufet d'advocats Campón&Sweetman Abogados. S'hi pot trobar una presentació dels serveis que ofereixen, la localització dels seus despatxos, informació de les seves especialitats...

La web està disponible en català, castellà i anglès, i es poden realitzar consultes on-line per sol·licitar gratuïtament informació o pressupost orientatiu.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.camponabogados.com

Reiki Osona - Centre integral

Reiki Osona - Centre integral

Projecte: Reiki Osona es dedica sobretot a realitzar tractament amb Reiki. Destaca la seva innovació en el Kiwat, que és un tractament de Reiki que es realitza dins de l'aigua.

A la seva web s'hi pot trobar informació detallada de tots els tractaments que realitzen, el calendari d'activitats amb els propers cursos, imatges del seu centre, informació general sobre Reiki, Reiki amb Cristalls, Karuna, Kiwat... La web està disponible en català i castellà.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.reikiosona.com

Soler Campabadal

Soler Campabadal SLU

Projecte: Es tractava de maquetar una web en 3 idiomes a partir del disseny proporcionat pel client. Es va crear l'estructura de la web i s'hi va incloure el contingut en cada apartat.

Soler Campadabal és una empresa que es dedica a dissenyar caps hidràulics. A la seva web hi podeu trobar els seus productes, notícies i com contactar amb ells.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.solercampabadal.com

La Ginebreda - Xai de producció ecològica

La Ginebreda - Xai de producció ecològica

Projecte: La Ginebreda es dedica a la producció de xais criats ecològicament. Disposen d'una web presencial amb les dades bàsiques de contacte.

La pàgina està realitzada amb Flash i consta d'una animació amb les imatges de fons que es van mostrant amb una transició entre cada una. També es sent de fons el so dels xais. Una particularitat de la web és que s'autoredimensiona amb el tamany del navegador del visitant.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML i CSS.

Visitar la web: www.ecoxai.com

El Canal - Espai de formació i d'ocupació

El Canal - Espai de formació i d'ocupació

Projecte: El Canal és el nou espai de formació i d'ocupació que s'ha creat a Manlleu. La seva web està realitzada amb Flash i s'adapta automàticament al tamany del navegador del visitant.

Hi podeu trobar informació sobre els diferents serveis que ofereixen, l'horari, què hi pots fer i què necessites per utilitzar-los.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML i CSS.

Visitar la web: www.ecoxai.com

Atlàntida Vic

Atlàntida Vic

Projecte: La pàgina web mostra la promoció de pisos que es realitza al lloc on abans era ocupat pel vell Teatre Atlàntida de Vic.

La web comença amb una animació on s'obre un teló de teatre i amb el fons fosc, per després passar a fons blanc i mostrar imatges de la promoció de pisos. També hi ha un formulari de contacte per demanar més informació dels pisos i un mapa amb la localització.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash, HTML i CSS.

Visitar la web: (actualment no disponible)

Banner Jornades de l'Àfrica

Banner Jornades de l'Àfrica

Projecte: Es va realitzar un banner a partir del disseny del cartell promocional de les Jornades de l'Àfrica que es van realitzar a Vic, el Novembre de l'any 2009.

El banner mostra l'informació resumida del cartell i enllaça a una web on es pot ampliar l'informació. A partir d'un bucle es va repetint el moviment del banner perquè sempre destaqui a les webs on es va incloure.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash.

Banner Petits Gestos

Banner Petits Gestos - Bicicletada popular

Projecte: Es va realitzar un banner per la campanya Petits Gestos de la Generalitat, en concret pel que promocionava una bicicletada popular de Vic. Els banners es van programar en 2 mides diferents.

Es va partir del disseny del cartell i es va donar moviment als ninots que van amb bicicleta. També s'hi mostra l'informació bàsica de la bicicletada i el banner enllaça a una web on es pot ampliar l'informació de l'esdeveniment.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash.

Banner Ressò

Banner Ressò - Cicle d'animació infantil

Projecte: Es va realitzar un banner per els diferents actes que s'organitzaven des de l'Ajuntament de Vic per promocionar els actes de Ressò - Cicle d'animació infantil, tant els de l'any 2009 com els de l'any 2010. Els banners es van programar en 2 mides diferents.

Es va partir del disseny del cartell i es va donar moviment als diferents elements per mostrar les dates i llocs dels actes. El banner enllaça a una web on es pot ampliar l'informació de l'esdeveniment.

Característiques del projecte

Tecnologia: Flash.

Difust - What's your game?

Difust - What's your game?

Projecte: Difust es dedica a la fabricació de joguines educatives de fusta. Tenen un catàleg molt ampli de productes que van destinats a un rang d'edats molt ampli (des de nens fins a la tercera edat). Totes les joguines compleixen estrictament amb els estàndards de qualitat i la normativa vigent.

Destaca la possibilitat de personalitzar els productes amb textos propis. Amb la nova botiga virtual, Difust obre les portes a un nou ventall de clients particulars, ja que fins ara es dedicava principalment a la venda a majoristes, escoles, etc.

Característiques del projecte

Tecnologia: Realitzada amb Prestashop.

Visitar la web: www.difust.com (properament)

Akí és fàcil - La botiga online d'electrodomèstics

Akí és fàcil - La botiga online d'electrodomèstics

Projecte: Akí és fàcil és una botiga online d'electrodomèstics que combina els avantatges d'una botiga tradicional i els avantatges de les botigues virtuals, ja que permet realitzar les compres còmodament però a la vegada ofereixen el servei de portar-te els electrodomèstics a casa i instal·lar-los.

També retiren l'aparell vell en cas que sigui necessari, la possibilitat de realitzar la comanda per telèfon i el pagament en metàlic, per donar màxima confiança als clients.

Característiques del projecte

Tecnologia: Realitzada amb Prestashop.

Visitar la web: www.akiesfacil.cat

Imatgesaroba

Imatgesaroba

Projecte: Imatgesaroba és una botiga virtual que es dedica a la impressió sobre roba. Destaquen els seus dissenys propis, enfocats principalment a productes per festes populars (calçotades, xocolatades, arrossades, butifarrades, etc...). Pitets, devantals, fulards, camisetes, mocadors... Tot en diferents colors.

Un aspecte important és la personalització, ja que permeten posar les teves pròpies imatges i textos en els seus productes. Segueixen treballant per anar ampliant el catàleg de productes i afegir dissenys nous regularment.

Característiques del projecte

Tecnologia: Realitzada amb Prestashop.

Visitar la web: www.imatgesaroba.com

L'Ecològic - Alimentació ecològica certificada

L'Ecològic - Alimentació ecològica certificada

Projecte: L'Ecològic es dedica a la venda de productes d'alimentació ecològica certificada. Amb la seva botiga online complementen el servei que ofereixen en la botiga física.

Destaquen les seves cistelles ecològiques, formades per fruita i verdura de temporada totalment ecològica i certificada, amb l'avantatge de que t'ho porten a casa. A més, tens la possibilitat de fer-te soci per obtenir descomptes en la cistella ecològica i tots els seus productes.

Característiques del projecte

Tecnologia: Realitzada amb Prestashop.

Visitar la web: www.lecologic.net

Enkassa - Mobles d'exterior i complements

Enkassa - Mobles d'exterior i complements

Projecte: Enkassa es dedica a la venda de mobles d'exterior i complements per la llar d'alta qualitat i treballa amb les marques més reconegudes del mercat.

Barbacoes, pèrgoles, xemeneies, taules, cadires, tumbones... Un ampli ventall de productes amb uns dissenys moderns i materials resistents per aguantar les inclemències del temps.

Característiques del projecte

Tecnologia: Realitzada amb Prestashop.

Visitar la web: www.enkassa.com

Whimfix - Coses de casa

Whimfix - Coses de casa

Projecte: És la web presencial de Whimfix, empresa que es dedica a crear elements de decoració de casa realitzats amb fusta, com ara decoració infantil, penjadors, poms, etc...

La seva web presencial és provisional per més endavant crear una web corporativa completa.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML i CSS.

Visitar la web: www.whimfix.com

Qualitat&Assessors

Qualitat&Assessors

Projecte: És la web presencial de Qualitat&Assessors, empresa que es dedica a l'assessorament i gestió de normes ISO 9001-2000, formació en seguretat alimentària, traçabilitat, APPCC, auditories internes, control de plagues, aplicació normativa higiènic-sanitari...

A la seva web s'hi poden trobar les dades bàsiques de contacte i s'adapta a les diferents resolucions de pantalla automàticament.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.qualitatiassessors.net

Vilar fusters

Vilar fusters

Projecte: És la web presencial de Vilar fusters, empresa que es dedica a la producció de fusteria interior i exterior, mobles de cuina i bany, instal·lacions comercials, estructures de fusta, sostres i teulades, armaris, parquets...

A la seva web s'hi poden trobar les dades bàsiques de contacte i s'adapta a les diferents resolucions de pantalla automàticament.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.vilarfusters.cat

Osona Ioga

Osona Ioga

Projecte: És la web presencial d'Osona Ioga, que es dedica principalment a la realització de classes i tallers de ioga a Osona. A la seva web hi podreu trobar documents PDF per ampliar l'informació que hi apareix.

Tmabé s'hi poden trobar les dades bàsiques de contacte i la web s'adapta a les diferents resolucions de pantalla automàticament.

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP i JavaScript.

Visitar la web: www.osonaioga.net

Enquesta interna - Servei Català de Trànsit

Enquesta interna - Servei Català de Trànsit

Projecte: El projecte consistia en crear una aplicació web per poder realitzar una enquesta des del Servei Català de Trànsit. A través de formularis (amb validació de dades en tots els camps) es recollien les dades. L'aplicació permet guardar les dades introduïdes per omplir l'enquesta en dies diferents. Quan un usuari finalitzava l'enquesta s'enviava una notificació per e-mail.

Des d'una part privada es podia accedir a consultar els resultats de l'enquesta i generar informes, seleccionant els paràmetres per filtrar els resultats. També es podien enviar recordatoris automàticament als usuaris que encara no havien finalitzat l'enquesta.

Es poden generar informes en format PDF i visualitzar els resultats en gràfics creats amb Flash i en diferents formats (de barres, circulars, en 3D...).

Característiques del projecte

Tecnologia: HTML, CSS, PHP, JavaScript (AJAX) i Flash.

Westfalia Catalunya

Westfalia Catalunya

Situació inicial: Els objectius principals de la campanya de posicionament de Westfalia Catalunya eren augmentar el número de visites (sobretot les rellevants) i poder reduir el pressupost que destinaven als anuncis de pagament (Google Adwords).

Abans de realitzar la campanya la web rebia unes 110 visites diàries, el 70% de les quals arribava a través dels anuncis de pagament. Calia reduir aquest percentatge sense perdre número de visites i posicionar correctament la pàgina web als buscadors.

Accions realitzades

Es van modificar tots els títols de cada pàgina, descripcions i paraules clau. Es van seleccionar els criteris de búsqueda adequats i es va modificar tota la codificació de la pàgina web (sense afectar el disseny). També es van realitzar modificacions a les pàgines dinàmiques per posicionar en els buscadors cada arxiu per separat, per poder augmentar el número de pàgines indexades i que els usuaris trobessin fàcilment el contingut específic que buscaven.

A part de les modificacions en la pàgina també es van optimitzar els anuncis de pagament (Google Adwords) per obtenir un major rendiment amb la meitat del pressupost que s'hi destinava.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • El total de visites mensuals ha augmentat en un 100% (actualment més de 7.000 visites mensuals).
 • També han augmentat les pàgines per visita i el temps mitjà a la web.
 • S'ha reduït el pressupost a la meitat que es destinava a anuncis de pagament i al mateix temps s'ha duplicat el número de visites que arriben per aquesta via, gràcies a haver optimitzat aquests anuncis.
 • La major part de visites actualment arriben pels resultats de no pagament dels buscadors.
 • Les visites segueixen augmentant dia a dia i actualment estan arribant a pics de 300 visites per dia.
Quiràlia - Educació, cultura i lleure

Quiràlia - Educació, cultura i lleure

Situació inicial: Aprofitant el redisseny de la pàgina web de Quiràlia i d'Escola Quiràlia vam crear el codi des de zero per aconseguir millorar-ne el posicionament i situar-la en una posició adequada en els buscadors, ampliant els criteris de cerca on apareixia la pàgina anteriorment.

Degut a la gran quantitat de contingut dinàmic de la web era necessari posicionar-lo independentment per aconseguir tenir més pàgines indexades.

Accions realitzades

Es van escollir els criteris de cerca adequats on havia d'aparèixer la pàgina i es va crear tot el codi i el contingut de la web sempre pensant en aquest objectiu. En un sector tan competitiu com el de lleure era un repte complicat però podem assegurar que s'han aconseguit els propòsits inicials.

L'intenció era no haver de recórrer als anuncis de pagament per aconseguir visites dels buscadors.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • S'ha triplicat el número de visites respecte a la pàgina antiga de Quiràlia. Actualment arriben pràcticament a les 2.000 visites mensuals, amb pics que superen les 100 visites diàries.
 • Apareixen als resultats de criteris de cerca molt diferents i específics pel contingut que es mostra a cada pàgina.
 • Els buscadors aporten més del 70% de les visites i segueix augmentant cada vegada que s'introdueix nou contingut dinàmic a la pàgina web.
 • Amb l'ajuda de l'aplicació Newsletter PRO obtenen unes visites extres que dónen a conèixer la seva web a més clients potencials.
 • No s'han necessitat anuncis de pagament per obtenir visites a la nova pàgina web.
GNO - Grup de Naturalistes d'Osona

GNO - Grup de Naturalistes d'Osona

Situació inicial: Aprofitant el redisseny de la pàgina web del GNO vam crear el codi des de zero per aconseguir millorar-ne el posicionament i situar-la en una posició adequada en els buscadors, ampliant els criteris de cerca on apareixia la pàgina anteriorment.

Degut a la gran quantitat de contingut dinàmic de la web era necessari posicionar-lo independentment per aconseguir tenir més pàgines indexades.

Accions realitzades

Es van escollir els criteris de cerca adequats on havia d'aparèixer la pàgina i es va crear tot el codi i el contingut de la web sempre pensant en aquest objectiu.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • S'ha augmentat molt el número de visites mensuals a la pàgina web, actualment rep unes 400 visites mensuals amb pràcticament 2.000 pàgines vistes.
 • El rang de criteris de búsqueda és molt ampli (més de 100 criteris diferents) i apareix als resultats de cerques molt variades relacionades amb la temàtica de la web.
 • A part de les paraules clau més lògiques (gno, grup naturalistes, etc...) també apareix en cerques on les paraules clau són més específiques: aus osona, degradació basses, protecció dels rapinyaires nocturs... i moltíssimes més.
 • Amb l'ajuda de l'aplicació Newsletter PRO obtenen unes visites extres que dónen a conèixer la seva web a més usuaris interessats en la temàtica.
Cheap Cut Perruqueria

Cheap Cut Perruqueria

Situació inicial: La pàgina web de Cheap Cut era difícil de posicionar en un mercat tan competitiu com les perruqueries, i més tractant-se d'un negoci local. Vam optar per potenciar les paraules clau relacionades amb el particularitats de la perruqueria, que és la primera de baix cost de la comarca d'Osona.

Accions realitzades

Es van escollir uns criteris de búsqueda més específics per posicionar la pàgina amb paraules relacionades amb les perruqueries de baix cost i ofertes.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • S'ha aconseguit posicionar la pàgina per criteris de búsqueda relacionats amb les perruqueries de baix cost, estant al mateix nivell que la gran cadena EasyCut.
 • També s'ha posicionat la pàgina correctament per cerques relacionades amb perruqueries a Osona.
 • S'ha potenciat la pàgina web a través del Facebook per obtenir visites extres a través de les xarxes socials.
Akí és fàcil - La botiga online d'electrodomèstics

Akí és fàcil - La botiga online d'electrodomèstics

Situació inicial: El repte de posicionar la botiga virtual d'Akí és fàcil és un dels més complicats que hem hagut de realitzar, ja que la competència a internet és molt gran. A part d'altres botigues d'electrodomèstics online hi ha les pàgines webs de les marques comercials que tenen molta força i estan molt ben posicionades gràcies al seu nom, a part de múltiples blocs que parlen del tema.

Accions realitzades

Es va decidir posicionar cada pàgina del catàleg de productes i categories independentment de les altres, amb unes criteris diferents per cada una. Es van escollir unes descripcions i un contingut adequat per fer-se un lloc en els buscadors i obtenir visites d'usuaris que buscaven electrodomèstics concrets en comptes d'intentar competir amb les pàgines de les grans marques comercials.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • Actualment la pàgina supera les 350 visites mensuals amb més de 1.600 pàgines visitades/mes.
 • La pàgina rep visites per més de 100 criteris de cerca diferents, sobretot amb les paraules relacionades amb els productes concrets que ofereix la pàgina.
 • També s'ha aconseguit la tasca que semblava impossible en un principi, i és posicionar la pàgina en paraules genèriques com podria ser "secadores de roba", "congeladors no frost", "rentadores electrolux", etc.
 • S'ha aconseguit posicionar molt bé la pàgina en les cerques on hi intervenen els noms dels electrodomèstics.
Imatgesaroba

Imatgesaroba

Situació inicial: El repte era posicionar la botiga virtual d'un negoci local i petit per donar-lo a conèixer a molt més clients potencials que fins ara no entraven dins el mercat de l'empresa.

Accions realitzades

Es va decidir posicionar la pàgina tant per criteris de cerca generals com per criteris més particulars de cada producte i categoria, potenciant els articles que tenen un interès especial en una època concreta de l'any.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • Actualment els motors de cerca aporten la majoria de visites a la web i la pàgina s'ha donat a conèixer a territoris on fins ara no operava.
 • Abans l'empresa només tenia clients a nivell comarcal, però actualment està treballant amb clients de tota Espanya.
 • La pàgina ha aconseguit posicionar-se en criteris generals, com ara "impressió de pitets", "personalització pitets", "impressió samarretes", "botiga roba online", etc... i també pels criteris de cerca més específics com ara "pitets per calçotada", "impressió pitets xocolatada", etc...
Enkassa - Mobles d'exterior i complements

Enkassa - Mobles d'exterior i complements

Situació inicial: L'objectiu principal era posicionar correctament la web tant per cerques generals com poden ser "mobles exteriors" i per productes més concrets que interessava potenciar, com podien ser les barbacoes de fabricació pròpia.

Accions realitzades

Es van decidir unes paraules clau generals per tota la botiga i unes de particulars per cada categoria i producte de la pàgina, per posicionar-les totes independentment de les altres i aprofitar correctament els textos del contingut.

Resultats obtinguts

A continuació s'exposa un resum del resultat obtingut després de la campanya de posicionament:

 • Actualment la web té més de 350 visites mensuals amb pràcticament 2.000 pàgines vistes/mes.
 • La pàgina apareix als resultats de cerques molt diferents gràcies a haver posicionat correctament cada producte per separat, aconseguint més de 100 criteris diferents.
 • S'han posicionat especialment bé els productes que interessava promocionar, com poden ser les barbacoes d'exterior, les pèrgoles, etc.
 • Mes a mes segueix augmentant el número de visites i es millora constantment el posicionament.
Contacta amb nosaltres
Enviar e-mail   info@osonadissenyweb.com
Telèfon   687 61 96 23
Trucar amb l'Skype   Skype